Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Persoanele fizice și juridice pot achita toate obligațiile fiscale locale datorate prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro

Persoanele fizice și juridice pot achita toate obligațiile fiscale locale datorate prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro.

Cum se poate crea cont pe www.ghiseul.ro:

Metoda directă (doar pentru persoane fizice)

Accesați site-ul www.ghiseul.ro și în partea stânga jos faceți click în secțiunea: „Solicită date de acces”. În doar 3 pași simpli vei putea crea un cont pentru plata taxelor on-line.

În primul pas vi se va cere CNP-ul pentru verificare după care în pasul 2 vi se va cere Numele si prenumele, adresa de e-mail și telefonul.

În pasul următor se va cere numărul cardului care trebuie să fie pe numele persoanei înregistrate operațiune ce va consta în verificarea acestui card (realizarea unei legături între nume, prenume, CNP si contul IBAN al cardului).

Veți primi pe e-mail numele de utilizator și parola pentru a plăti taxele pe www.ghiseul.ro.

În final veți primi numele de utilizator și parola pentru a plăti putea face plăți pe www.ghiseul.ro.

Puteți vizualiza defalcat toate taxele de achitat și tot acolo veți putea plăti amenzile de circulație (atenție este opțiune separată – PLATĂ AMENZI – pentru amenzile de plată în 15 zile) sau amenzile date de poliția comunitară.

Persoanele juridice sau persoanele fizice ce nu au cont bancar si doresc inregistrarea in ghiseul.ro pot solicita date de acces de la institutie completand cererea atasata. Si inregistrata la institutia noastra!

GHISEUL.RO

Este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP)*. Acesta vă permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.

 

Ghid_Ghiseul

 

Atasamente

Ultima actualizare: 12:04 | 12.07.2024

Sari la conținut